Bodrum Parça Eşya Nakliyat

Bodrum Parça Eşya Nakliyat

bodrum-parca-esya-nakliyat

Share:

Bodrum Parça Eşya Taşıma

Bodrum parça eşya taşıma konusunda yılların verdiği bilgi, deneyim, tecrübeyle hizmetinizdeyiz. Tüm taşınmalar zahmetli ve çokça eşyanın nakliyesi anlamına gelmez. Arasıra birkaç parça ev eşyası yada elbise dolu birkaç kolinin taşınması gerekebiliyor. Peki, bu eşyaları nasıl taşıyacaksınız? Hadi birlikte bu eşyaların nakliyesi için elimizdeki mevcut opsiyonları değerlendirelim ve bu birkaç eşyayı nasıl taşıyacağımızı birlikte görelim.

 
Opsiyonları incelemeden önce şu iki tasarruf önerisini incelemek isteyebilirsiniz. Şehir içi taşımalarda tasarruf için paketleme veya taşımayı üstlenebilirsiniz böylece 30%’a kadar indirimli fiyatlar ile eşyanızı taşıyabilirsiniz. Şehirlerarası için eşyanızın gideceği şehre giden bir nakliyeci bulmanız sizin için en iyi seçenek olacaktır. bodrum nakliyat size bu hizmeti en iyi şekilde sunmaktadır.
 
1- Parça Eşya için Tüm İşi Bodrum Nakliyat Bırak
Bu seçenekte paketleme, araca yükleme, hedef adrese taşıma ve istenilen yere yerleştirme ve eşyaların paketlerinden çıkarılması nakliyecinin görevidir. Tüm işi nakliyeci yapar ve sorumlulukta yine nakliyeciye aittir. Bu seçenek için bütçenizden biraz daha fazla ödeme yapmanız gerekebilir. Ancak bütçenizi iyi kullanmak istiyorsanız işi yapmaya gelecek nakliyecinin eşyanız için en ideal aracı yani olabildiğince ufak bir araç ile gelmesi bütçeniz için daha iyi olacaktır.
 
Fiyatlandırma nakliyesi yapılacak eşyanın çokluğu ile doğru orantılıdır. Eşyanın adedine göre taşıma personeli, paketleme yapılacak malzeme ve uygun araç getirileceği için taşınacak eşyanın adedi çok önemlidir. Birkaç parça eşya için tek bir çalışan ve ufak bir araç lazım olacağı için nispeten daha az bir maliyet oluşturacaktır.
 
2- Paketlemeyi Siz, Kalan İşleri Bodrum Nakliyat Yapsın
Paketlemeyi sizin yapmanız maliyetleri biraz aşağıya çekmenize yardımcı olacaktır. Paketleme dışında diğer yapılacak işleri nakliyat firmasının yapmasını talep edin. Ayrıca taşınacak eşyanızın hacmini nakliyat firmanız ile paylaşarak ona uygun bir araç getirmesini talep edebilirisiniz. 
 
Paketlemeyi siz yapıyorsanız olası hasar oluşumlarına karşın nakliyeci düzgün bir şekilde paketleme yapılmadığı için zararın oluştuğunu öne sürebilir. Bunun bilincinde olun ve nakliye öncesi paketlemenin yeterli olup olmadığı konusunda nakliyat firmanızdan teyit almayı ihmal etmeyin.
 
3- Paketleme ve Araca Taşımayı Siz Yapın Sadece Nakliye Hizmeti Alarak Daha az Ödeyin
Taşınacak nakliyenin az sayıda olması durumunda paketleme ve araca yükleme işini de siz üstlenin gelen araca eşyayı yükleyin bodrum evden eve nakliyat eşyanızı istediğiniz adrese götürüp teslim etsin. Bu seçenekleri şehir içi taşımalarda gerçekleştirmek çok daha kolaydır. Şehirlerarası taşımlarda paketlemeyi nakliyeciye bırakmanızı öneririm tabi eşyanın gideceği adreste taşıma işini de üstlenen biri yada birilerinin bulunması gerekir. Eğer yeni adreste taşımayı nakliyeci gerçekleştirecekse anlaşma aşamasın da bu bilgiyi nakliyeci ile paylaşın. Her şeyi iyi düşünün, pazarlığınızı ve anlaşmanızı ona göre yapın genelde sorunlar iş bittiğinde baştan konuşulmayan yada yeterli derecede anlatılmayan durumlardan kaynaklandığını unutmayın.
 
4- Şehirler Arası Parça Eşya Taşıma
Şehir içi nakliyelerde sizler taşımanın bir parçası olarak görev alabilirken bu şehirler arasında pek mümkün değildir. Şehir içi taşımalarda araçlada seyahat etme imkânınız var. Şehirlerarası parça yüklerin taşınmasında iyi fiyatlar bulmanın en iyi yolu o yöne gidecek bir nakliyeci bulmaktır. Böylece çok uygun fiyatlara taşıma yapabilirsiniz. Bunun en kolay yolu bodrum nakliye firmasıdır. Firmamız iletişim bilgilerini kullanarak yada biz sizi arayalım butonuna tıklayarak aranma talebinde buluna bilirsiniz.

Bodrum nakliyat

Bodrum Kurt Nakliyat

Evden Eve Nakliyat sektöründe işini bilen uzman kadromuz , tecrübelerimiz ve iş ahlakımızla müşterilerimize sağladığımız "Evden Eve Nakliyat" bizim en temel prensibimizi oluşturmaktadır.

İletişim

  Email : info@bodrumnakliye

  +90 252 319 25 84

  +90 (542) 326-98-41

   +90 252 319 25 84

   Merkez:karya cad. no 20/4 bitez
Bodrum/Muğla
Tel: 0252 319 2584
Gsm:0 (542) 326 98 41
İstanbul: Cevizli mah. Bilecik sok. No:7
Kartal/İSTANBUL
Tel: 0216 3051194
Gsm:0537 9528202

Sosyal Medya